partner

HUVUD- OCH MÄSTERSKAPSPARTNER

partner

officiell partner

partner

OFFICIELL LEVERANTÖR

En officiell leverantör till Pro Superbike bidrar med både material till förarna och teamen och därtill stödjer Pro Superbikes arbete att lyfta sporten.

ENERGI

Du hör det egentligen redan på namnet. PRO-SUPERBIKE är sporten som det slår gnistor om!

I hög hastighet slickar förarna asfalten i jakten på HUNDRADELAR. Gränser pressas i strävan efter att få stå överst på PRISPALLEN vid dagens slut.

Samtidigt kan skillnaden mellan en djärv omkörning och ren dumdristighet, som slutar med en krasch, vara minimal – och det är också där tjusningen i PRO-SUPERBIKE ligger. Det är DRAMATIKPÅ HÖGSTA NIVÅ i jakten på titeln.

GLÄDJE

För oss är sport känslor. I en idrottsvärld som allt mer styrs av pengar ska
PRO-SUPERBIKE först och främst handla om ENTUSIASM ochen KÄRLEK till sporten.

När förarna står uppställda för start ska man som åskådare veta att det är ändlöst slit och oräkneliga timmar som ligger bakom. Men också att deltagarna känner GLÄDJE över att de får hålla på med det HÄFTIGASTE de vet – och att det gör varenda uppoffring längs vägen värt mödan.

GEMENSKAP

PRO-SUPERBIKE är för alla! Man som kvinna, ung som gammal tävlar du på samma villkor. Att uppleva en tävling på plats på banorna runtom i landet är en STOR UPPLEVELSE.

Ljudet av en motor som varvar igång, LUKTERNA, PULSEN och INTRYCKEN – det är känslor svåra att sätta ord på. De måste upplevas.

Ambitionen inför säsongen 2022 är att varje tävlingshelg ska bli en folkfest. Och DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN!

FRAMÅTANDA

Motorsporten är under ständig utveckling och PRO-SUPERBIKE är inget undantag.

Men vi vill inte bara hänga med i utvecklingen, vi vill driva på den med FRAMÅTANDA och INNOVATION.

Detta gör vi genom att skapa en plattform för PARTNERS , PUBLIK och FÖRARE och där vi kan skapa möten som aldrig tidigare gjorts.

Häng med… NU KÖR VI!

Superscript

Följ oss på sociala medier

Häng med och följ vår utveckling